Een van de meest draagbare in de wereld LD-7

Deze lek detector past in de palm van het hand van de gebruiker.De operator activeert het geluid in de headset door  drukken op een knop, en laat deze los gedurende het verplaatsen van de sonde voor zijn hoorzitting te beschermen.
Ontworpen voor lek locaties, voor  audit van netwerk en precieze locatie van een lek. Gebruikt contact plaat op de grond voor precise locatie van de lek, of de magnetische basis voor contrôle van brandkranen, kleppen en andere toubehoren.
 
Elektronisch lekdetectieappraat FSB-8D

De FSB-8D is uitermate geschikt voor detectie van waterlekken in PVC en PE pijpen.Detectie ruis lekkage wordt gelezen op LCD-schem, het geluid is verfijnd door te luisteren van de koptelefoon.Vermindering van geluidshinder mogelijk door aanpassing vanfilters.
De FSB-8D uitgerust met een specifieke filter vermijdt lawaai van alternative stroom.(condensator, elektrischepalen, transformatoren, enz..)De FSB-8D, intensiteit en de gevoeligheid is zeer efficient, maar heeft ook een bescherming tegen overstroom.Het geluid wordt doorgegeven door middel van een korte steel uitgerust met een  anti-slipkop.
alt alt alt

alt Download pdf
Water lekdetectie HG-10AII

De nieuwe HG-10AII werd ontworpen voor gemakkelijk een lek in de water distributie te lokaliseren. Zonder volume en overgewicht. De combinatie van negen filtres maakt het gemakkelijk het geluid van een lek te onderscheiden van andere geluiden.
De sensor is ontworpen om direct te luisteren op de grond. We kunnen aan de sensor een staaf aanpassen om op afstand kunnen te luisteren  (brandkranen) of een magneet om de sensor veilig op een metalen  oppervlak te vestigen.
Aarzel niet om contact met ons op voor meer informatie.
alt alt alt

alt Download pdf
Lekdetectieapparaat DNR-18

De digitale lawaivermindering elimineert de intermitterende geluiden en parasiten.De nieuwe DNR-18 is speciaal ontworpen om de storingen gegenereerd door verkeer, wind, electrische interferenties en verschillende andere omgevingsdeluid, digital te verminderen.Dit apparaat maakt het gemakkelijk een lek te lokaliseren. De negen-tien combinaties van filters maakt het gemakkelijker een geluid van een lek te onderscheiden van andere geluiden.De sensor is ontworpen om direct op de grond te luisteren maar kan ook gebruikt worden op toebehoren zoals waterkleppen of brandkraanen, enz.
 
alt alt alt

alt Download pdf